Stiri si reportagii

Tu alegi echipa de legendă a fotbalului românesc! Pregătește-te!

“Cupa de legendă” este un joc care-și propune să readucă în atenție echipele de vis ale fotbalului românesc. Cele care au marcat prin rezultate și emoție evenimentele importante ale sportului rege în România, cele ai căror jucători au reprezentat generații ce au mîngîiat sufletele suporterilor, devenind adevărați idoli pentru aceștia.

Pe cupadelegenda.ro te intilnesti cu jucatori de legenda in meciuri incendiare

Pe cupadelegenda.ro te intilnesti cu jucatori de legenda in meciuri incendiare

Cum se joacă în Cupa de legendă!

Specialiștii GSP, Ovidiu Ioanițoaia, Andrei Vochin, Cristian Geambașu, Alin Buzărin și Cătălin Tolontan, au ales cele 16 echipe celebre ale fotbalului românesc, care se vor duela în Cupa de legendă:

Ripensia Timișoara 1933

Venus Bucureşti 1940

Rapid Bucureşti 1940

CCA Bucureşti 1952

Petrolul Ploieşti 1963

"U" Ştiinţa Cluj 1965

UT Arad 1970

Dinamo Bucureşti 1971

Rapid Bucureşti 1972

FC Argeş 1979

Poli Timişoara 1980

Dinamo Bucureşti 1984

Universitatea Craiova 1983

Steaua Bucureşti 1986

Steaua Bucureşti 1989

Dinamo Bucureşti 1990

S-au stabilit 4 grupe a cîte 4 echipe, care vor juca stil campionat, fiecare cu fiecare. Astfel, în perioada 20 - 25 noiembrie se vor disputa meciurile, cîte 4 pe zi (1 din fiecare grupă):


Cum se stabilesc scorurile:
- cititorii  votează în cursul zilei cînd sînt programate meciurile (între orele 00:00 și 18:00) echipa lor favorită, avînd dreptul la un singur vot pe IP;
- scorul se stabilește în funcție de numărul de voturi primit de o echipă.


După stabilirea rezultatelor, ziariștii GSP vor alcătui cronici imaginare pentru fiecare meci, alături de care se vor posta caseta jocului, povestea unui jucător de legendă, dar și știri inedite, dar reale, despre echipele în cauză, știri cu informații din anii de glorie ai respectivei formații.

Faza eliminatorie:

- din grupe se califică primele 2 echipe, astfel că în primul tur eliminatoriu vor fi 8 formații. Din această faza a competiției se va juca pe același sistem de vot pînă se va decide campioana Cupei de legendă, care reprezintă astfel cea mai iubită echipă a fotbalului românesc.

Cît durează competiția:

19 noiembrie: - stabilirea grupelor

20 noiembrie: - 4 meciuri, cîte unul din fiecare grupă (se votează între orele 00:00 - 18:00)

21 noiembrie: - 4 meciuri, cîte unul din fiecare grupă (se votează între orele 00:00 - 18:00)

22 noiembrie: - 4 meciuri, cîte unul din fiecare grupă (se votează între orele 00:00 - 18:00)

23 noiembrie: - 4 meciuri, cîte unul din fiecare grupă (se votează între orele 00:00 - 18:00)

24 noiembrie: - 4 meciuri, cîte unul din fiecare grupă (se votează între orele 00:00 - 18:00)

25 noiembrie: - 4 meciuri, cîte unul din fiecare grupă (se votează între orele 00:00 - 18:00)

Se realizează clasamentul grupelor. Se acordă 3 puncte la victorie si 1 punct la rezultat de egalitatea. Dacă două echipe se află la egalitate de puncte, primul criteriu de departajare este rezultatul direct, al doilea criteriu este golaverajul mai bun, al treilea este numărul mai mare de goluri marcate, al patrulea este tragere la sorți.

27 noiembrie: - 4 meciuri eliminatorii. Dacă la final (ora 18:00 a zilei respective) este egal, atunci se continuă votarea pînă cînd marchează o echipă.

30 noiembrie: - 2 meciuri eliminatorii. Dacă la final (ora 18:00 a zilei respective) este egal, atunci se continuă votarea pînă cînd marchează o echipă.

2 decembrie; - finala mare și finala mică. Dacă la final (ora 18:00 a zilei respective) este egal, atunci se continuă votarea pîna cînd marchează o echipă.

Astfel, pe 2 decembrie vom cunoaște împreună, prin votul suporterilor fotbalului de legendă, care a fost cea mai bună echipă din istorie!

tribuna libera

La 23.11.2009 16:15:51, Maxone42 a spus:

Speedy, este si normal, pentru ca Rapidul apartinea CFRului care chiar daca inainte de venirea comunistilor era "regalist", dupa venirea lor a trecut in "patrimoniul" PCR... nu puteai pur si simplu sa DESFIINTZEZI Rapidul pentru ca, chiar nu dadea bine.. iar comunistii aveau nevoie de imagine. In schimb un Venus sau o Ripensia, echipe "private" ca sa spun asha au fost desfiintzate pentru ca nu "corespundeau" ideologiei comuniste. Stai linistit ca ITA a fost transformata in UTA si era cea mai iubita echipa muncitoreasca de catre comunisti... 6 titluri nu-i de colo si sa nu-mi spui ca le-au cistigat pentru ca erau ei buni, ca stim cu totzii care era treaba (nu stiu citi ani ai, dar imi pari destul de documentat). daca Ripensia si venusul nu s-ar fi desfiintzat, erau in mod sigur mari in ziua de azi, dar nu neaparat mai mari ca si Rapidul, in orice caz, Rapidul sigur ar fi avut mai multe titluri decit are. Nu uita ca Rapidul, avea deja citeva VICE campionate si multe Cupe inainte de venirea comunistilor si se ridica an de an... iar in Europa , a facut mai mult decit Venusul (fara suparare, un fel de Dinamo al zilelor noastre cu Marinescu ala al lor in functia de prefect al Bucurestiului... Doamne ce se/ca/tu/ra de om...).

La 23.11.2009 16:04:42, speedy a spus:

maxone> de acord, in mare, cu observatiile tale, dar am totusi cateva amendamente. Exista echipe care au fost mult mai ostracizate decat rapidul, mergand-se chiar pana la desfiintarea lor totala. e greu de imaginat ce ar fi fost azi Ripensia, Venus sau ITA daca li s-ar fi permis existenta. In calitatea ei de echipa feroviara, muncitoreasca (si o spun fara nuanute peiorative), Rapidul a fost privita cu ingaduinta de regimul comunist MACAR DIN ACEST PUNCT DE VEDERE. Sigur ca a fost dezavantajata crunt fata de Steaua si Dinamo, dar cel putin i s-a permis sa existe. Ar fi putut fi desfiintata in 1950, si atunci ar fi ramas o echipa de legenda si atat. Si ca sa nu existe loc de interpretari: sunt stelist si cred ca cea mai buna echipa a Stelei a fost cea din 89, nu cea din 86. Si niciuna nu merita titlul de cea mai buna all time, fie si numai pt. ca unii jucatori erau adusi impotriva vointei lor.

La 23.11.2009 15:56:01, Maxone42 a spus:

Totusi nu pot sa nu vin cu un "amendament" la marea performanta a Stelei din 1986. DACA am fi putut si noi sa luam ORICE fotbalist din Rominia la o vreme cind fotbalistii nu plecau afara (nu erau lasatzi) si Rominia "mustea" de talente, si noi am fi avut performante asemanatoare Stelei, sau poate MAI MARI... sau aproape la fel de mari... asta este. Dar noi SI inainte de razboi, SI in timpul lui SI DUPA razboi chiar a trebuit sa ne luptam din greu si sa transpiram si sa ne batem si sa muncim pentru orice am cistigat, pentru ca nu am avut niciodata "placerea" de a fi "iubitzi" de cei ce "fac/faceau jocurile". Nici ATUNCI si nici ACUM si NICI intre atunci si acum. "Poate" (adica SIGUR) ca ar trebui sa mai punem si asta la socoteala, nu credetzi???

La 23.11.2009 15:47:24, alex a spus:

FORZA CRAIOVA!

La 23.11.2009 15:44:40, Maxone42 a spus:

Coco, in primul rind eu nu sunt deacord cu titlul acestui "concurs". trebuia sa se numeasca: "cea mai mare performantza a unei echipe din Rominia"... sau "cea mai performera echipa a Rominiei" si probabil Steaua ar fi cistigat SAU "Cel Mai de Legenda CLUB (nu echipa) al Rominiei" si atunci IN MOD SIGUR , NUMAI Rapidul poate fi acesta pentru ca: 1. Existam inca din 1923... 2. Existam si in ziua de azi si suntem ACOLO SUS luptindu-ne pentru titlu cam an de an, (spre deosebire de CFRCluj de ex. care exista si ei de mult dar pina IERI cind a venit Paszkany cu minariile nu sa auzit de ei). 3. Pina una-alta suntem totusi (orice ar spune unii) prinma echipa care sa calificat intr-o finala de Cupa Europeana. 4. Avem o istorie si o traditie NEEGALATE precum NEEGALATI sunt si SUPORTERII nostri UNICI inRominia si nu numai (si am ARGUMENTE pentru asta). 5. Noi cind aveam galerie si mergeam in deplasare cu echipa , celelalte echipe care "functioneaza" in ziua de azi , inca nici macar nu se infiintzasera. 6. Avem un stadion de legenda, cel mai vechi (functionabil) din Rominia, un stadion pe care a venit REGELE ca sa-l inaugureze in fatza unor tribune arhipline. Deci cred ca contestul "Cel Mai de Legenda Club Din Rominia" nu poate avea alt cistigator decit Rapidul, exact cum este clar ca "Cea Mai Mare Performanta a Unui Club Din Rominia" a fost cea a Stelei '86...

La 23.11.2009 15:24:55, coco47 a spus:

>Speedy ai dreptate, in cazurile expuse de tine se pot face comparatii.

La 23.11.2009 12:05:29, speedy a spus:

jocul asta promitea mai mult, ca sa fiu sincer. Comparatii obeictive nu se pot face intre echipe, stiluri, jucatori atat de departate in timp. Deci, subiectivismul e normal. Totusi, nu inteleg partea cu ranchiuna - desi este evidenta. Orice stelist va vota in asa fel incat ORICE echipa a lui Dinamo sa fie invinsa de ORICE adversar, si invers. Provincia impotriva echipelor din Bucuresti, si asa mai departe. Totusi exista echipe care se pot compara (Steaua 89 cu Dinamo 90, UTa 70 cu Dinamo 71 si Rapid 72, astea nu sunt comparatii imposibil de facut). Unele din aceste meciuri chiar s-au jucat, cam cu aceiasi jucatori. Sigur ca e greu de imaginat un Venus 40-Steaua 89. Dar un UTA 70-Dinamo 71 nu e deloc greu de imaginat, pt. cei care au apucat acele vremuri. Ma asteptam la ceva mai multa obiectivitate macar in aceste meciuri.

La 23.11.2009 11:40:10, coco47 a spus:

>Pt maxone42: Am spus ca din ceea ce vad eu la voturile echipelor, cei de aici voteaza pe amintiri, emotii, simpatii si as mai adaauga ura (ranchiuna) sau frustrarea. Nu am spus niceieri ca aceste trairi (sau unele dintre ele) sunt rele pentru ceva anume, ci sunt la celalalt pol fata de obiectivitate, de la care subiect pornise discutia mult mai inainte. Eu daca vad Ripensia 33-Craiova Maxima, nu pot vota Ripensia pentru ca s-ar face de ras obiectiv daca s-ar simula pe un program meciul. Am mai spus, ca sa nu supar pe nimeni dar asa si este, ele nu pot fi comparate direct niciodata, ci doar cu contra-candidatele lor din acele vremuri, intern si international. A, daca masuram sentimente, bucurii si antipatii, atunci imi pare rau pentru Steaua sa spun ca acestea sunt scorurile reale. Nici mai mult nici mai putin. Poate Steaua 86 trece mai departe de grupe dar din pacate stelistii sunt <50% si atunci vor pierde. La fel de rau imi pare ptr. Rapid si mai ales Dinamo, dar ei probabil nici nu vor trece de grupa cu vreo echipa pentru ca tot pe aceste sentimente se voteaza si iata ca 'toata lumea' in afara de ei, au antipatii fata de acele echipe. Zic 'toata lumea' pentru ca abia ating jumatate din voturi din orice echipa cu care ar juca. Deci va castiga o echipa cat mai neutra in primul rand din punctul de vedere al stelistilor, apoi al rapidistilor, dinamovistilor s.a.m.d. Ceea ce mie nu mi se pare obiectiv. Dar este perfect real masurand sentimentele. La celelalte contra-argumente: Man. Utd cu echipa padurarilor, a fost un exemplu, stiu ce inseamna Anglia, dar mi-l mentin pentru ca era punctul meu de vedere nu al lor, sau al rapidistilor. Acele 2 echipe nu pot fi comparate iar cine o face, o face cu patima.Si da, nu pot compara mere cu pere pentru ca orice as spune vor exista poate 50-50 carora le place unul dintre fructe. Daca ar juca CFR de acum, oricat de ajutata de arbitri este acum, tot e o mare probabilitate sa bata Steaua 86. Fotbalul evolueaza foarte mult. SI dle scorpion mi se pare ca dumneavoastra nu mi-ati dat un exemplu prea bun cu Real Madridul vremurilor de dupa razboi, cand altii isi lingeau ranile si ei castigau tot. Dovada este ca dupa cele 5 titluri consecutive (1956-1960) au mai castigat de 4 ori in 50 de ani. Da, aproape orice echipa din primele 10 ale fiecarui campionat situat in primele 20 din lume ar bate Real Madridu acelor vremuri indiferent de faima lor. Faima nu tine loc de fotbal jucat. Eu tin cu Steaua tot datorita emotiilor create, dar asta nu ma impiedica sa spun ca Rapidul joaca un fotbal mai frumos anul asta de exemplu, sau ca foarte probabil Rapid de anul asta ar bate Steaua 86 sau si mai rau Rapid 40. Iar scorpionul a fost malitios cand a facut referire la familii si modul cum isi 'aleg' unii sotiile, te asigur ca sunt unul dintre cei care nu incurca planurile. La birou sunt obiectiv, in familie sentimental iar in discutiile cu prietenii iarasi obiectiv ca altfel nu am ajunge la un consens.

La 23.11.2009 08:14:46, Maxone42 a spus:

Am vrut sa scriu: ...In primul rind (nici macar) nu ar fi VAZUT mingea...

La 23.11.2009 08:11:53, Maxone42 a spus:

Scorpioane, daca nu ii "explicai" tu lui Coco anumite lucruri, as fi facut-o eu. In plus fatza de asta, as mai aduga un lucru: Coco, nu fi atit de sigur ca Steaua'86 sau Dinamo'90 sau Rapidul '72 (sau'75) sau Rapidul'2005 etc... ar fi invins Rapidul'40. Jucatorii din acea vreme, erau cu tehnica mult peste ceea ce exista in zilele noastre, PLUS ca daca se juca cu o MINGE din acea vreme, in GHETELE din acea vreme (hai sa ma opresc aici) crede-ma ca o luau pe coaja rau de tot cei din zilele noastre. Rau De Tot. In primul rind, nu ar fi bazut mingea si ar fi trebuie sa-i faulteze pe cei de la Rapid'40 si ar fi fost eliminati imediat... In al doilea rind, dupa 15 minute de alergat in ghetele de pe vremea aia ar fi facut batatuti in talpi primadonele din ziua de azi care isi spun fotbalisti... Si in al-3-lea rind, nu ar fi fost in stare sa se descurce cu o minge din acele vremuri... mingi tari si voluminoase cu shiret... parca i-l vad pe lacatus cum ar fi dat in minge si si-ar fi rupt piciorul si pe Baratky cum i-ar fi dat un gol lui Dukadam care ar fi intrat in poarta SI el SI mingea... iar in a-2-a repriza, Steaua nu ar mai fi iesit de la cabine datorita faptului ca fotbalistii nici nu ar mai fi fost in stare sa calce datorita ranilor , daramite sa mai si alerge si sa joace fotbal...

La 23.11.2009 02:08:06, coco47 a spus:

>Pe langa organizare si tacticizare nu mai vorbim de alimentatie si ceea ce presupune viata sportiva in totalitate. In anii 40 nici nu s-ar fi pus problema consumului unei cefe de porc la gratar mustind de grasime. E ca si cum ai compara Chelsea sau Man. Utd cu Notingham Forest cu diferenta ca Rapid n-a castigat CCE si Nothingham nu mai e demult in prima liga engleza. Scuze pentru rapidisti, dar asta e realitatea, daca era invers spuneam clar ca nu aveau cum sa concureze la fel cum spun si acum. Logic, e inegal duelul, avand in vedere ca Steaua si Dinamo sunt cele mai 'tarzii' echipe, ele ar trebui sa castige tot la scor mai ales cu echipele vechi gen Ripensia, Venus, Rapid...dar publicul voteaza pe amintiri si emotii, simpatii...Sa ne spuna un gazetar avizat daca am sau nu dreptate, nu noi, partinitorii...

La 23.11.2009 02:01:23, coco47 a spus:

>Spunea bine scorpionul mai devreme, pre cum si altii, ca nu poti compara aceste echipe si eu dau un argument mai simplu si mai usor de inteles: cu lipsa de ingamfare spun ca a juca Steaua 86 cu Rapid 40 ar insemna sa se intreaca o nava de lupta de ultima generatie cu o corabie cu panze. Nici nu stiu daca ar fi putut ajunge la poarta adversa rapidistii pentru ca ei nu avea nici notiuni elementare de fotbal modern care se predau acum inca de la juniori. Organizarea si tacticizarea pe perioada aceea erau foarte precare, deci daca la un asemenea meci ar aparea alt scor decat un 10-0 ptr Steaua 86, insemna ca nu judeci dupa cele 2 echipe si dupa jocul prestat ci dupa simpatii si antipatii. Toate echipele prezentate aici pot fi comparate doar indirect si subiectiv, pot fi comparate doar cu colegele de generatie din tara (si ele erau cele mai bune din tara atunci) si international, numai 1 Steaua 86) atingand apogeul si cateva ajungand in fazele finale.

La 22.11.2009 23:36:54, ELORECFR a spus:

ELORE CFR!!! RESPECT RAPID STEAUA DINAMO! DAR SA NU UITAM.......FORZA CFR!

La 22.11.2009 22:53:04, BauBau a spus:

Stai linistit Radule ca au votat toti rapidistii si dinamovistii si timisorenii si toti ceilalti pentru voi , de aia aveti 2.500 de voturi.

La 22.11.2009 21:23:56, radu a spus:

IRELEVANT- suporterii craiovei maxima erau in numar de 20 de mil si majoritatea nu au acces la net :D , totusi e cea mai iubita echipa :) cu peste 2500 de voturi

La 22.11.2009 20:22:39, U Cluj a spus:

In grupa C deja se vede care sunt echipele ce vor merge mai departe. Venus si Dinamo nu au nici o sansa. Sper ca va ajunge "U" Stiinta in finala pentru ca are toate sansele, dat fiind numarul mare de oameni ce iubesc aceasta echipa, nu degeaba se spune ca e cea mai iubita echipa din Ardeal. Viata asta tin cu "U"!

La 22.11.2009 19:52:24, Grant a spus:

Nu e normal...nu poti compara 2 echipe din diferite perioade, e ilogic. Fiecare echipa a avut perioada ei de glorie...deci nu reflecta realitatea.

La 22.11.2009 19:43:19, ov a spus:

Sunt un suporter al Craiovei si nu pot sa nu ma amuz de ce scriu unii pe aici. In privinta unora, echipe de legenda nu exista. Pardon, exista doar Rapid. Craiova Maxima nu este o echipa de legenda, ca-s doar 25 ani de-atunci, iar faptul ca are cele mai multe voturi se datoreaza faptului ca voteaza pentru ea dinamovisti, rapidisti, toata suflarea fotbalistica, deoarece au facut o mare conspiratie impotriva echipelor lor.

La 22.11.2009 19:26:41, paul cluj a spus:

cel mai mult m-ar bucura sa participe si jucatorii din ziua de azi la aceasta cupa

La 22.11.2009 18:59:37, fan uta a spus:

stie cineva cite voturi fac un gol?

La 22.11.2009 18:44:57, votez rapid bucuresti a spus:

votez rapid

La 22.11.2009 18:42:24, fzr valcea e cu voi a spus:

fortza rapid

La 22.11.2009 15:29:20, scorpionul a spus:

@ danny: era mai logic sa se faca pe perioade: sa spunem epoca romantica (interbelica), moderna (pana-n Revolutie) si contemporana (pana azi). era cat de cat mai apropiat de realitate daca tot nu s-a facut pe decenii cum era cel mai corect. probabil ca s-a dorit un joculete si atat desi asta inseamna si desconsiderarea propriilor cititori (care in paranteza fie spus este de inteles daca urmaresti voturile exprimate si motivatiile expuse de foarte multi). oricum in materia asta suntem subiectivi prin definitie, oricat ai incerca sa te obiectivizezi dar nici chiar asa... Se pot afla insa lucruri noi cu ocazia asta. Intrun fel jocul isi poate atinge acest scop (sper ca a fost dorit). Vedem noi pana in final :))

La 22.11.2009 13:03:53, CFR CLUJ a spus:

Voturile mele vor fi subiective, "ţin" cu Ştiinţa Cluj aici, măcar pt faptul că sunt clujean, că atunci echipa aceea merita respectată, spiritul universitar era la el acasă, nu ca acum când domneşte spiritul de turmă. Hai Ştiinţa Cluj!

La 22.11.2009 11:48:23, Eugen a spus:

Arges 79 echipa de vis a Argesului merita sa fie castigatoare macar pentru cel mai mare jucator al Romaniei care a facut ca fotbalul sa aibe un alt inteles

La 22.11.2009 10:14:10, Silviu a spus:

FORZA VIOLA!DOAR ARGES!IUBIM COLORILE ALB SI VIOLET!:x:x:x

La 21.11.2009 22:35:41, anoniM a spus:

FORZA UTA !!

La 21.11.2009 21:14:40, marin a spus:

C R A I O V A

La 21.11.2009 21:02:25, P@tr!k'S a spus:

FORZA F.C. ARGES !!! FORZA VIOLA !!!

La 21.11.2009 20:18:05, Maxone42 a spus:

Luati de'aici pentru hrana voastra spirituala (puneti voi . dupa dubluveuri si . inainte de com pentru ca altfel nu imi intra mesajul): www.marelerapid.blogspot.com

La 21.11.2009 19:56:03, Maxone42 a spus:

Tavi, aceasta competitie nu o sa traga nicio concluzie. In primul rind 3-4-5 mii de fani care voteaza pe Internet sunt total irelevanti la nivel de natiune. In al doilea rind, la meciul Rapid'75-Ripensia'33 ca sa dau numai un exemplu , toti ceilalti inafara de rapidisti au votat IMPOTRIVA Rapidului. In al-3-lea rind, se pare ca majoritatea celor ce voteaza aici confunda performanta cu legenda. Club mai legendar decit Rapidul nu are cum sa existe la ora actuala in Rominia pentru ca Rapidul: 1. A FOST INFIINTZAT in 1923. 2. A EXISTAT ATUNCI si EXISTA SI IN ZIUA DE AZI. 3.A AVUT SI JUCATORI DE LEGENDA cu nimic mai prejos decit Stefanescu , Camataru si Tilihoi ai vostrii. (mai citeste si tu si mai documenteaza-te.) 4. RAPIDUL A AVUT PERFORMANTE SI INCA ARE... deci este acolo sus pe metereze si asta de MUULTE DECENII. 5. Noi avem si STADION DE LEGENDA. (regele insusi cu intreaga casa regala a inaugurat Giulestiul in fatza unor tribune arhipline... CEL MAI VECHI STADION DIN ROMINIA) 6. Noi avem SI SUPORTERI DE LEGENDA... UNICI. Cind aveam noi galerie si mergeam in deplasari cu echipa voi inca nu erati infiintati. LEGENDA SUNTEM NOI . Voi sunteti o echipa noua in comparatie cu noi, la fel si Steaua sau Dinamo... nu aveti voi cum sa pronuntati cuvintul "legenda". Daca e s-o luam pe performante, pai atunci Steaua1986 ar trebui sa cistige (si o sa si cistige fii sigur de asta, avind in vedere acei "suporteri" de circumstantza ai Stelei vor vota cu Steaua... si vor mai vota si altii cu Steaua'86). UTA, Petrolul, niciuna nu indeplineste INGREDIENTELE (cum mai spuneau si altii) unei LEGENDE asa cum le indeplineste Rapidul. NICI PE DEPARTE. Si cine este fairPlay si corect in judecata nu are cum sa nu recunoasca asta.

La 21.11.2009 19:37:36, ek a spus:

ideea e frumoasa - dar cred ca nu a fost dusa pana la capat .

La 21.11.2009 18:20:42, tavi a spus:

Interesant joc. Sunt suporter al Universitatii Craiova si imi place sa cred ca echipa mea este in primele doua cele mai iubite echipe din tara. Am spus "imi place sa cred", nu sustin ca este si adevarat, asa ca stelisti, dinamovisti etc. va rog nu-mi sariti in cap. Aceasta competitie ar trebui sa traga niste concluzii, desi nu in totalitate relevante, avand in vedere restrictionarea impusa de accesul la internet.

La 21.11.2009 18:00:24, BauBau a spus:

666, Bogdan, odata ce intri acele numere de pe IPul tau, poti vota O SINGURA DATA pentru TOATE meciurile. 666, este exact cum am spus eu, stai linistit. Steaua '86-Venus are cam tot atitea voturi ca si Rapid'72-Ripensia'33 , FCArges cu Petrolul cam tot asha si nu sunt in susul paginii. treaba este ca, nu la toate meciurile voteaza totzi , DAR la meciul Rapidului cu Ripensia, stai linistit ca toti craiovenii, stelistii , dinamovistii PLUS totzi ceilalti au avut grija sa voteze cu Ripensia.

La 21.11.2009 17:57:09, MODERATOR a spus:

Bogdan, după ce votezi în prima grupă nu va mai trebui să bagi iar codul pentru meciurile din celelalte 3 grupe. Trebuie doar să apeși butonul de "votează" din dreptul celorlalte 3 echipe favorite (sau cu care vrei tu să votezi, dacă vrei să votezi), din restul celor 3 meciuri ale zilei. Să ne spui dacă nu reușești, dar ar tb. să fie foarte simplu.

La 21.11.2009 17:45:22, bogdan a spus:

coco47, cum poti vota toate cele 4 meciuri, daca imi apare o singura data codul ala ? Nu prea inteleg. Am votat Steaua 89 si nu vad cum pot vota si la celelalte 3 meciuri. Uitandu-ma la modul in care s-a votat la meciul Steaua 89 - Craiova Maxima inteleg 2 lucruri: 1)majoritatea stelistilor s-au ingramadit sa voteze pe Steaua 86; 2)Craiova a fost votata de olteni, dinamovisti si rapidisti.

La 21.11.2009 17:12:54, coco47 a spus:

>La meciul Steaua '89-Craiova Maxima se vede procentul de stelisti in populatie (care a scazut de pe undeva de la 60%) care a ajuns pe la 45%. DIn pacate pentru toti stelistii, inclusiv pentru mine deci, nu va castiga Steaua, asa cum nu va castiga nici Rapid si nici Dinamo. Are o sansa Craiova Maxima dar probabil va fi invinsa in finala de stelisti, dinamovisti si o parte de rapidisti (care acum, la meciul cu Steaua '89 ii voteaza). >Deci dupa parerea mea castigatoare va fi o echipa de provincie, sau una mai putin contestata, gen Poli sau Craiova.

La 21.11.2009 17:07:38, coco47 a spus:

@Bogdan, se pot vota toate cele 4 meciuri numai ca trebuie sa bagi acel cod "captcha" (cu litere si cifre) o singura data la primul meci. >Nici eu nu ma astept ca acest joc sa schimbe modul de gandire al multora dar macar mai aflam si noi una-alta, putem discuta fara sa ne injuram si e deja un MARE pas inainte.

La 21.11.2009 16:11:35, fgkf a spus:

intelegeti ca aici nu se ia dupa performantele care le-a reusit echipele astea, se ia dupa ce votam noi, si eu ca stelist votez cu steaua si contra dinamo si rapid... asta fac si ei, voteaza contra steaua, auzi craiova maxima are mai multe voturi decat steaua 89, e un joc de tot rasul, numai in romania se putea face asa ceva.

La 21.11.2009 15:56:25, @bogdan a spus:

eu pot vota pt toate cele 4 meciuri.

La 21.11.2009 15:50:27, bogdan a spus:

Aiurea rau sistemul de votare. Normal era sa poti sa votezi de 4 ori, cate un vot pt fiecare meci dintr-o grupa. Sa poti sa votezi si meciul din Grupa A, si cel din Grupa B, si cel din Grupa C etc.

La 21.11.2009 15:48:25, 667 a spus:

@BauBau : Rapid'72-Ripensia'33 are cele mai multe voturi pentru ca a fost primul pe pagina. Ia meciurile de ieri de sus in jos si o sa vezi ca numarul de voturi scade. Respect

La 21.11.2009 15:37:48, 666 a spus:

@BauBau: Bine ar fi si asa. Dar e prea mare coincidenta.

La 21.11.2009 14:56:50, Videl Radulescu a spus:

Pt.mine legendarele cupluri din editia 1965/66 a ramas Dridea+Badea si Ion Ionescu + DIMITRIU A FOST O INTRECERE FANTASTICA CA IN FINAL P ETROLUL SA CASTIGE CAMIONATUL cu 6 puncte diferenta de Rapid pe locul 2, Nidel Suedia 2009

La 21.11.2009 13:24:53, BauBau a spus:

666, iti vei da seama de ce Rapid'72-Ripensia'33 este meciul cu cele mai muote voturi. iti spun eu de ce: pentru ca stelistii, dinamovistii si craiovenii au votat in disperare pentru Ripensia, pentru ca Rapidul sa nu cumva sa cistige. Acest sondaj este de'adreptul hilar , facut pr/ost , iar rezultatele sunt total false si neconforme cu realitatea.

La 21.11.2009 13:19:32, BauBau a spus:

Super Cretu, esti mai mult decit subiectiv. Pai Rapidul are TOT ceea ce au echipele pe care le-ai mentionat tu (UTA,ARGES,RIPENSIA CRAIOVA MAXIMA SAU VENUS BUCURESTI) , plus multe altele pe deasupra, inclusiv legenda, istorie, longevitate ca sa amintesc doar citeva "ingrediente" cum spunea dinArad. Rapidul a fiintzat pe vremea Venusului sau Ripensiei si nu a fost cu nimic mai prejos, dar venus si Ripensia nu mai exista in ziua de azi, iar Craiova sau FC Arges au fost infiintate foarte tirziu pe vremea comunistilor. Hai sa mai fim si obiectivi totusi. Ti-as mai putea da niste coordonate de ce Rapid, dar nu vreau sa spupar lumea pe'aici. Rapid de departe cind este vorba de legenda.

La 21.11.2009 13:07:09, zEwa a spus:

Universitatea Craiova 1983

La 21.11.2009 12:24:28, scorpionul a spus:

@ 666: te pomenesti ca se plictiseau sa voteze pana la ultima grupa :)). sau se prindeau pe parcurs, pe masura ce se afisau rezultatele voturilor ca nu are legatura cu realitatea si ca tot votul e de o subiectivitate stupida? a dracu dilema :))

La 21.11.2009 12:12:39, 666 a spus:

CRED CA TREBUIE SA FACETI CEVA CU SISTEMUL DE VOTARE. NU CRED CA LA PRIMA ETAPA A FOST DOAR O INTAMPLARE: GRUPA A ARE CELE MAI MULTE VOUTURI, AP[OI GRUPA B, APOI GRUPA C SI ULTIMA GRUPA D !!! Faceti o simpla adunare, si convingeti-va.

La 21.11.2009 11:57:49, SuperCretu a spus:

eu cred ca e clar,ca Steaua 86' va castiga competitia asta,pentru ca a obtinut cea mai mare performanta in 1986 ca stigan UCL..dar nu trebuie uitate echipe precum:Arges79'..UTA 70'..Venus 40' sau Ripensia 33' eu as vrea sa vad o finala intre unele dintre urmatoarele echipe:UTA,ARGES,RIPENSIA CRAIOVA MAXIMA SAU VENUS BUCURESTI dar sunt sigur ca Steaua86' va ajunge in finala

VORBA TA:

capcha

Ultimele rezultate

Finala mica

Finala

IATA SI CLASAMENTELE

Grupa A

1.

Craiova Maxima

7 pct
2.

Ripensia '33

7 pct
3.

Steaua '89

1 pct
4.

Rapid '72

1 pct

Grupa B

1.

Poli '80

9 pct
2.

UTA '70

6 pct
3.

Rapid '40

3 pct
4.

Dinamo '90

0 pct

Grupa C

1.

Steaua '86

7 pct
2.

"U" Stiinta '65

5 pct
3.

Venus '40

4 pct
4.

Dinamo '71

0 pct

Grupa D

1.

FC Arges '79

9 pct
2.

Petrolul '63

6 pct
3.

CCA '52

3 pct
4.

Dinamo '84

0 pct
paykasa - paykasa kart