Stiri si reportagii

Tu alegi echipa de legendă a fotbalului românesc! Pregătește-te!

“Cupa de legendă” este un joc care-și propune să readucă în atenție echipele de vis ale fotbalului românesc. Cele care au marcat prin rezultate și emoție evenimentele importante ale sportului rege în România, cele ai căror jucători au reprezentat generații ce au mîngîiat sufletele suporterilor, devenind adevărați idoli pentru aceștia.

Pe cupadelegenda.ro te intilnesti cu jucatori de legenda in meciuri incendiare

Pe cupadelegenda.ro te intilnesti cu jucatori de legenda in meciuri incendiare

Cum se joacă în Cupa de legendă!

Specialiștii GSP, Ovidiu Ioanițoaia, Andrei Vochin, Cristian Geambașu, Alin Buzărin și Cătălin Tolontan, au ales cele 16 echipe celebre ale fotbalului românesc, care se vor duela în Cupa de legendă:

Ripensia Timișoara 1933

Venus Bucureşti 1940

Rapid Bucureşti 1940

CCA Bucureşti 1952

Petrolul Ploieşti 1963

"U" Ştiinţa Cluj 1965

UT Arad 1970

Dinamo Bucureşti 1971

Rapid Bucureşti 1972

FC Argeş 1979

Poli Timişoara 1980

Dinamo Bucureşti 1984

Universitatea Craiova 1983

Steaua Bucureşti 1986

Steaua Bucureşti 1989

Dinamo Bucureşti 1990

S-au stabilit 4 grupe a cîte 4 echipe, care vor juca stil campionat, fiecare cu fiecare. Astfel, în perioada 20 - 25 noiembrie se vor disputa meciurile, cîte 4 pe zi (1 din fiecare grupă):


Cum se stabilesc scorurile:
- cititorii  votează în cursul zilei cînd sînt programate meciurile (între orele 00:00 și 18:00) echipa lor favorită, avînd dreptul la un singur vot pe IP;
- scorul se stabilește în funcție de numărul de voturi primit de o echipă.


După stabilirea rezultatelor, ziariștii GSP vor alcătui cronici imaginare pentru fiecare meci, alături de care se vor posta caseta jocului, povestea unui jucător de legendă, dar și știri inedite, dar reale, despre echipele în cauză, știri cu informații din anii de glorie ai respectivei formații.

Faza eliminatorie:

- din grupe se califică primele 2 echipe, astfel că în primul tur eliminatoriu vor fi 8 formații. Din această faza a competiției se va juca pe același sistem de vot pînă se va decide campioana Cupei de legendă, care reprezintă astfel cea mai iubită echipă a fotbalului românesc.

Cît durează competiția:

19 noiembrie: - stabilirea grupelor

20 noiembrie: - 4 meciuri, cîte unul din fiecare grupă (se votează între orele 00:00 - 18:00)

21 noiembrie: - 4 meciuri, cîte unul din fiecare grupă (se votează între orele 00:00 - 18:00)

22 noiembrie: - 4 meciuri, cîte unul din fiecare grupă (se votează între orele 00:00 - 18:00)

23 noiembrie: - 4 meciuri, cîte unul din fiecare grupă (se votează între orele 00:00 - 18:00)

24 noiembrie: - 4 meciuri, cîte unul din fiecare grupă (se votează între orele 00:00 - 18:00)

25 noiembrie: - 4 meciuri, cîte unul din fiecare grupă (se votează între orele 00:00 - 18:00)

Se realizează clasamentul grupelor. Se acordă 3 puncte la victorie si 1 punct la rezultat de egalitatea. Dacă două echipe se află la egalitate de puncte, primul criteriu de departajare este rezultatul direct, al doilea criteriu este golaverajul mai bun, al treilea este numărul mai mare de goluri marcate, al patrulea este tragere la sorți.

27 noiembrie: - 4 meciuri eliminatorii. Dacă la final (ora 18:00 a zilei respective) este egal, atunci se continuă votarea pînă cînd marchează o echipă.

30 noiembrie: - 2 meciuri eliminatorii. Dacă la final (ora 18:00 a zilei respective) este egal, atunci se continuă votarea pînă cînd marchează o echipă.

2 decembrie; - finala mare și finala mică. Dacă la final (ora 18:00 a zilei respective) este egal, atunci se continuă votarea pîna cînd marchează o echipă.

Astfel, pe 2 decembrie vom cunoaște împreună, prin votul suporterilor fotbalului de legendă, care a fost cea mai bună echipă din istorie!

tribuna libera

La 01.12.2009 17:21:07, dogter* a spus:

Lupule, daca tu crezi ca steaua si craiova n-au fost cele mai iubite...atunci spune-mi tu care sunt.Voturile dovedesc asta ca doar nu se fach fraude ca la prezidentiale.Rapid, Timisoara, Dinamo,Arges si restu au avut in timpul lor suporteri excelenti, dar in timpurile stelei si craiovei s-a depus mai mult efort si au facut mai mult spectacol...nu mai spun de cupele si titlurile castigate de ele...

La 01.12.2009 12:07:03, ionescu dorel a spus:

Craiova Maxima is the best.

La 01.12.2009 10:57:32, Lupu'Galben a spus:

Stelist, nu sunt cele mai iubite Steaua si Craiova. Craiova este iubita dar nu mai mult ca si Timisoara sau Rapid dar are cam tot atitzia suporteri ca si Timisoara dar mai putzini ca si Rapid, iar Steaua are "suporteri" multi dar de conjunctura, genul de suporteri pentru rezultate, care daca echipa ar termina campionatul vreo citiva ani la rind pe locurile 7-14 nu ar mai fi suporterii Stelei pentru ca ar migra spre o alta echipa, nu toti dar cei mai multi dintre ei. Si nici cel mai frumos fotbal nu potzi spune ca au jucat, pentru ca Dinamo '90 a jucat un fotbal cel putin la fel de frumos si toate echipele la vremea lor au jucat un fotbal frumos: Dinamo anilor '70 si inceput de '90, Rapidul anilor '37-'42 si '67-'72 , Ripensia la vremea lor, Venus la vremea lor , UTA la fel , PETROLUL PLOIESTI la fel... iar in anii aia, fotbalul era mult mai spectaculos ca in anii '80 cind ati fost voi si cu Craiova (ca tot vorbeam de fotbal frumos). Si sa nu uitam echipele Stelei si Rapidului care ne-au dat un sfert de finala de vis intre doua echipe Rominesti cum nu am mai vazut si mi-e teama ca nici nu o sa mai vedem asa ceva. Si sa stii ca eu chiar sunt printre cei care considera (si sunt foarte multi ca si mine inclusiv multi specialisti de afara) ca performanta Stelei si a Rapidului in UEFA anilor 2000 este mult mai greu de atins decit ceea ce a facut Craiova si Steaua acum 25-30 de ani. Diferenta mare intre perioadele acestea ca si joc ca si interese si imagine ca si fortza a echipelor si investitiilor la echipe si multe multe altele. Deci hai sa o lasam balta cu Steaua si Craiova cele mai iubite echipe ca nu este chiar asa. La Steaua cel putin se poate vorbi maidegraba despre interes decit despre iubire, o echipa care daca nu cistiga si care daca ar avea perioadele Petrolului sau a lui UTA sau U Cluj sau Rapidului , chiar cred ca nu prea ar mai exista si nu ar mai conta din punct de vedere al suporterilor.

La 01.12.2009 09:19:54, Stelist a spus:

Nu stiu dac deznodamantul aceste"cupe" a fost atat de strns dar oricum,in mintea oricarui microbist cu capul pe umeri er previzibil ca acestea doua vor ajunge in finala.Cine a "mancat" fotbal in Romania de la infiintare pana acum stie(indiferent suporter al carei echipe este)ca Steaua si Craiova sunt echipele cele mai iubite si care au aratat cel mai performant si frumos fotbal romanesc posibil.

La 01.12.2009 09:07:31, cipax a spus:

FORZZA STIINTA. Tu esti campioana unei mari iubiri!!!!

La 01.12.2009 08:54:52, mircea a spus:

O iubire alb-albastra la Craiova e mereu, succes in finala, hai Stiinta

La 30.11.2009 21:45:38, dinARAD a spus:

Si DA. Aceste "voturi" SUNT masluite. Si daca ai urmarit bine ce sa intimplat de la inceput ca numar de voturi si alte lucruri, ti-ai fi dat seama. Voturile sunt masluite exact la fel cum masluite sunt si acele "sondaje" care dau Steaua cu peste 50% suporteri. Prea inghitzitzi toate gogosile fratilor. Sau poate ca doar va convine sa va prefaceti ca le "inghititi" . Eu nu am spus ca UTA are mai multi fani ca si Craiova , dar daca Craiova ar fi fost in rahatul in care suntem noi, ai fi vazut tu ce "fani" ati mai fi avut voi. Steaua la fel. De asta spun eu ca daca vorbesti de fani adevarati , vorbesti de Rapid in primul rind si apoi de Timisoara Arad si de Craiova , si apoi de Dinamo si Steaua. Dar voturile... sunt facatura, pe bune. Daca va ginditi putzin, vetzi vedea de ce Craiova a pierdut in realitate la Ripensia si Steaua la FCArges. TOTI stelistii si utistii si timisorenii si clujenii si rapidistii si dinamovistii au votat cu Ripensia. Si toti craiovenii, rapidistii, timisorenii, aradenii, clujenii si dinamovistii au votat cu FCArges. Va rog sa nu mai scrieti lucruri care nu fac sens si terminati cu lauda si mai ginditi-va inainte de a posta ceva daca aveti mai mult de 15 ani si legatura cu fenomenul fotbal cit de cit. Mai domol ca va sta mai bine.

La 30.11.2009 21:32:45, dinARAD a spus:

Ov, tu viseaza in continuare. Acum ma faci sa le iau apararea alora din Giulesti si chiar nu vreau. Cind avea Rapidul suporteri si galerie si se duceau in deplasari cu miile pe voi inca nici nu va inventase taica Stalin, vezi-ti de treaba ta. Rapidul a avut dintotdeauna o anvergura mult mai mare ca si Craiova pe plan national si decit Steaua, pina sa creasca "generatia '86" adica acei "suporteri pentru cupe si flori" care nu sunt suporteri. Rapidul umplea stadioane si in div. B la meciuri banale, voi le umpleati doar in perioada voastra de glorie. hai ca nu vreau acum sa vorbesc de Rapid ca nu am niciun interes, dar mai invata si mai documenteaza-te ca esti pedinafara.

La 30.11.2009 20:25:42, vali a spus:

dinamo 71

La 30.11.2009 20:00:10, ov a spus:

Ptr. din arad Cum poti sa crezi ca dinamo sau rapid se pot compara cu Craiova ca suporteri ?Singura, si o recunoastem care se poate compara cu Craiova la suporteri e steaua. Atat !

La 30.11.2009 15:09:27, pt asta din Arad a spus:

ptArad esti foarte prost dak crezi ca voturile sunt masluite sau mori de ciuda ca UTA a ta nu s-a ridicat la nivelul Craiovei sau a stelei sau a argesului..aveti si voi suporteri dar nu mai multi ca cele mentionate

La 30.11.2009 15:02:37, dinARAD a spus:

Si apropo... fotbalistii din perioada interbelica erau FOTBALISTI nu truditori. Acum se pune accent pe anumite lucruri, pe fortza fizica, pe tactica. Probabil ca jumatate din "fotbalistii" din ziua de azi ar fi fost la sapa pe vremea lui Ozon, Petchovsky, Baratky sau Ionica Bogdan. deci eu vorbesc de talen nativ... de tehnica a la Dobrin daca vrei. Ai spus o mare pro/stie, fara suparare.

La 30.11.2009 15:00:18, dinARAD a spus:

Eugen'76 a spus:""@stelist..sunt de acord ca dinamovistii,rapidistii, voteaza contra stelei, sau craiovei, sau invers..stii de ce spun ca maxima e superioara ca suporteri? un argumet realist;meciul intre craiova si uta, a iesit un vot superior craiovei..doar nu crezi ca stelistii si dinamovistii au votat craiova..aici e o dovada ca suntem cei mai multi"" NU Eugene. Asta este dovada ca adminul care se ocupa de voturi (si mi-a sters citeva mesaje) este oltean. Niciodata nu o sa fiti mai multi ca stelistii, dinamovistii si rapidistii. vrei sa spui ca unii din ei voteaza cu voi... asta-i altceva... dar iti spun eu ca voturile sunt masluite. Am URMARIT totul de la inceput si exista un "pattern".

La 30.11.2009 13:21:08, Stelist a spus:

Eu votez urmatoarea ordine: Steaua...Craiova si asta fara a te supara pe tine sau pe altcineva,dar asta-mi este alegere.Cu restul echipelor,ori nu eram nici in faz de proiect,vezi Ripensia,UTA...etc,ori nu pot avea afinitati din cauza apartenentei lor ca minister si/sau in urma rezultatelor mediocrice din meciuri cu 17 Nentori...Elf...Knut & com.iar acum le vedem in top-ul ecipelor cele mai bune din toate timpurile.VAX !

La 30.11.2009 13:00:43, eugen76 a spus:

@stelist..sunt de acord ca dinamovistii,rapidistii, voteaza contra stelei, sau craiovei, sau invers..stii de ce spun ca maxima e superioara ca suporteri? un argumet realist;meciul intre craiova si uta, a iesit un vot superior craiovei..doar nu crezi ca stelistii si dinamovistii au votat craiova..aici e o dovada ca suntem cei mai multi

La 30.11.2009 12:55:17, Stelist a spus:

"eugen76":Nu rad de tipul mingiilor de pe atunci...Pana si Hagi a recunoscut ca juca fotbal cu mingii facute din carpe...si eu am jucat cu conserve de pateu...:)Ideea este ca daca vrei sa fcai divertisment...sa-l faci frumos...realistic si...pana la capat...Pe mine formularea de "echipa cea mai buna" m-a deranjat...Atat...Restul celor care adera la "jocul" domnilor de la GSP si nu-i vad nuantele...E treaba lor doar...

La 30.11.2009 12:49:14, eugen76 a spus:

@Stelist..super tare "burta de vaca"..hai sa fim seriosi, pe vremea chinezului si a ripensiei fotbalul jucat era de nivelul tinerilor de 10,11 ani..fotbalul era la inceput de drum in toata lumea.anglia era singura mai avansata,restu erau amatori.echipele create de unguri in tara gen chinezul si ripensia nu reprezentau mai nimic pentru romani.

La 30.11.2009 12:42:21, Stelist a spus:

"eugen76": Uita-te prin echipele alese de ei si ai sa vezi de 3(trei) ori...Dinamo.O-ncearca pe mai multi ani,dar...performante...zero.R ipensia...UTA...Sa fim seriosi,....Echipe ce jucau pe coclauri cu burta de vaca( a nu se incurca cu ciorba de burta...)acum sunt puse la votat spre a fi desemnate cele mai...BUNE! Eu nu am votat deloc pe aici si nici nu am cititit decat astazi cate cev si sincer rad de 3 ore-n continuu...

La 30.11.2009 12:38:34, eugen76 a spus:

in orice sondaj corect realizat, steaua si craiova sunt superioare ca suporteri.pfff..pe vremuri cand suneai craiova maxima,spuneai cu mandrie ca esti roman..prin craiova se regaseau si ardelenii si moldovenii..imnul craiovei maxima creat de Adrian Paunescu a unit tot popurul roman...

La 30.11.2009 12:37:21, Stelist a spus:

"eugen76": E clar ca nu toti cititorii sunt prosti ca in viziunile celor de la GSP...Se da o aura de super romani celor din vest...Aura cu care nu sunt nici invatati si nici meritorii sa o poarte...Sunt doar...fatarnici si atat.Si asta cu ajutorul mediei...Problema pentru ei va fi cand vor trebui sa cada de pe calul asta inalt pe care se cocoata singuri...

La 30.11.2009 12:33:20, Stelist a spus:

P.S: scuze...Ripensia'33,dar...inca ceva.Cine voteaza pentru Ripensia'33? Jacky Ionescu!?:))E pericol mare domne' cand adultii dau in mintea copiilor domnilor ziaristi.Terminati cu prostiile !

La 30.11.2009 12:32:11, eugen76 a spus:

@dinARAD..de ce crezi tu ca gsp falsifica voturile?...sunt peste 3.500.000 de olteni in tara,doar nu vrei sa voteze cu ripensia.pacat ca oltenia e saraca ca sigur ar fi un vot de peste 10.000 pentru maxima..sunt putini detinatori de calculatoare.

La 30.11.2009 12:30:41, Stelist a spus:

Cum ati ales echipele e treaba dumneavoastra,doar ca pe final ati cam dat chix...Cum sa spui ca prin acest concurs va fi desemnata echipa cea mai buna?Poate cea mai iubita...sau...votata,dar..."c ea mai buna"?Pai ce performante are Ripensia '93 fata de Steaua'86?Domnilor Tolontan,Ioanitoaia & comp.ce mesrerie aveti dumneavoastra defapt?

La 30.11.2009 11:49:44, googomanul4ever craiova a spus:

degeaba incercati craiova este si va fii cea mai iubita echipa din romania.

La 30.11.2009 11:23:14, ov a spus:

M-ati facut sa rad aradeniulor ! Ce ciuda va e bai baieti, acum se vede cine are mai multi suporteri...,asadar nu mai mediatizati numai steaua, Craiova e cea care va face audienta !

La 30.11.2009 10:07:48, dinARAD a spus:

Iar vreti sa-i aduceti pe Steaua si Craiova in fatza cum ati facut si in sferturi??? Si atunci si acum, pe la orele 6:00 cind am deschis calculatoruyl si am votat , oponentele Craiovei si Stelei aveau avantaj destul de consistent, ca dupa aceea , pe masura ce trecea timpul ele sa se apropie si sa intreaca adversarele. Se pot face multe matrapazlicuri cu "voturile" on-line. Inafara de stelisti si olteni , toti ceilalti suporteri din Rominia NU vor vota cu Steaua si Craiova , iar oltenii si stelistii la rindul lor cor vota cu adversarele Stelei si respectiv Craiovei, deci finala NU ARE CUM SA FIE Steaua-Craiova , chiar daca voi vreti asta cu tot dinadinsul.

La 29.11.2009 19:27:40, Ion Prostie a spus:

Cand unii "prindeau" sfert de finala in UEFA (fosta Cupa a Oraselor Targuri), cand aveau deja destule titluri si rapusesera mari echipe europene, alti nici nu-si pusesera sigla la poarta stadionului.dar asa e cand fudulia si minciuna merg brat la brat. toate in fata a 40-50.000 de oameni, auzi! si marmota..

La 29.11.2009 11:52:27, nae a spus:

cati olteni erau in craiova maxima ?

La 29.11.2009 10:49:12, catafca a spus:

fotabalisti mari au fost multi dar dar am am avut un singur geniu DOBRIN

La 28.11.2009 14:26:20, ufx a spus:

Chinezul si Ripensia is cele mai tari ekipe cu cele mai tari performante inainte de razboi si de comunism, aici se vede cat de adorata e dinamo sau stiaua, Ripensia o sa castige

La 28.11.2009 12:06:29, sparrow a spus:

Steaua e numai una!!!

La 28.11.2009 10:04:24, Iovan_Mihai a spus:

STEAUA BUCURESTI !!!!!!!!!!!!! Atat.

La 27.11.2009 23:47:32, JOSAN a spus:

Metalul cu Boldea in echipa este generati de aur..:))

La 27.11.2009 23:44:44, JOSAN a spus:

DAR MAREA ECHIPA METALUL AIUD UNDE ESTE...eu in continuare "pompez" bani in aceasta echipa dar ea da sa cada in liga a 5-a ....imi pare rau aiudenilor...

La 27.11.2009 22:51:41, Flaviu a spus:

Haide "U"!

La 27.11.2009 22:32:53, UNIVERSITATEA CRAIOVA a spus:

Fiecare echipa are uporterii ei... insa toti suporterii ar vrea ca echipa lor favorita sa fi avut trecutul CRAIVEI MAXIMA!

La 27.11.2009 21:40:28, petre -lugoj a spus:

STEAUA TOTDEAUNA ESTE CEA MAI BUNA.

La 27.11.2009 21:39:56, Lupu'Galben a spus:

A mai spus-o cineva mai jos si asta sustineati si voi inainte de a incepe Cupa de Legenda: nu sunt edificatoare rezultatele la aceasta competitie online. Nu va mai laudati atita. Daca va cistiga Steaua, parca vad ca o sa contestati rezultatele. Iubita a fost si Rapidul si nu citiva ani ci decenii intregi a fost cea mai iubita echipa si aia umpleau stadioane si cu 3 ore inainte de meci nu mai gaseai locuri pe stadion si asta nu la mari meciuri cu Benfica sau mai stiu eu cine ci la oricare meci pina si in div. B , iar in vreo doua rinduri , descreieratii aia (ca erau cei mai nebuni dintre toti, asta pot s-o afirm cu tarie) au umplut stadionul 23August (peste 80.000 de oameni) la meciuri decisive de promovare in A , la ultimul cu Metalul Bucuresti despre care exista si un articol in GSp de acum un an sau un an si ceva, am fost si eu ca venisem cu taica'miu la matusa'mea la Bucale si ce era acolo chiar nu o sa uit toata viatza. Mai vezi asa ceva numai cind joaca Boca Juniors in Argentiona. Mai lasati-o mai moale ca stiu si eu ca Craiova Maxima a fost o echipa de exceptie si mi-au placut foarte mult si in Ploiesti cind juca in perioada aia oamenii chiar simpatizau Craiova (Maxima), dar nu a fost nici prima, nici ultima si nici singura echipa care a adus glorie Rominiei . Respect Craiova , dar fiti si voi putin mai umili ca va sta mai bine.

La 27.11.2009 21:30:07, Mihai a spus:

Sunt un rapidist pur-sange.Nu am decat 15 ani dar am iubit echipa din giulesti decand am aflat primele taine ale fotbalului.a 2 echipa din sufletul meu esti F.c Arges,pt ca sunt din pitesti.am vazut ceva clipuri cu marele Nicolae Dobrin,si am ramas uimit de cum putea vrajiii balonul.

La 27.11.2009 21:08:23, eugen76 a spus:

O tot spun..in fenomenul din 83 Craiova Maxima se regaseau cu mandrie si suporterii echipelor,rapid,steaua,tinamo, timisoara,etc..toata lumea o iubea.

La 27.11.2009 21:07:18, immjg a spus:

Aici vb. despre cea mai iubita echipa (care , bineinteles este U.CRAIOVA) , iar daca ar trebuii sa vb. despre cea mai buna am vorbi despre ......CRAIOVA MAXIMA !!!Eu nu as pune longevitatea unei echipe sau nr. de trofee ca indicator al valorii unei echipe .Stim cu totii cum s-au obtinut "unele" din ele .Ne intalnim in finala !

La 27.11.2009 20:55:21, immjg a spus:

Pacat ca unii suporteri nu stiu sa piarda ....!Au mai ramas 4 echipe , si fie ca cel mai bun sa castige ,cel mai bun fiind bineinteles U. Craiova !Nu incerc sa minimalizez realizarile altor echipe , dar numai numai cine nu a trait in acea perioada nu-si da seama despre ce vb.. Cum este sa aduni suporteri din toate colturile tarii ,acestia sa vina urcati pe garnituri intregi de tren ,sa intrii pe stadion cu 3-4 ore inainte de inceperea meciului , iar cu 2 ore inainte sa nu mai ai loc ,cum?!!Cum ne-am simtit cand jucatorii au fost luati cu arcanul la echipele din buc. ca sa poata intra si ele in istorie ?HAI CRAIOVA !!!!!!!!!!

La 27.11.2009 20:54:23, sebi a spus:

Real Madrid a fost batuta de cine? Parca de FC Arges. Dobrin l-a umilit pe marele Chempes.

La 27.11.2009 19:03:29, dornu a spus:

craiova-maxima nu a fost lasata in epoca sa ajunga mare. chiar valentin ceausescu a recunoscut intr-un interviu ca generalii din fruntea ministerului de interne au contribuit la distrugerea acestei frumoase echipe. acum, pare o echipa lipsita de ambitie si nu prea mai poate sa ajunga in virful ierarhiei...

La 27.11.2009 19:00:21, @Alexe Viorel a spus:

Si de ce crezi tu asta? Pentru ca ati strins peste 3.000 de voturi in facatura asta de concurs ? Voturile voastre sunt la fel de "adevarate" si conforme cu realitatea ca si "sondajele" alea care dadeau Steaua cu suporteri peste 50% din totalul suporterilor din Rominia. Numai ca acum va convine voua sa va faceti cum ca ati crede o asemenea aberatie cum este aceasta "competitie", pe cind la "sondajele" alea le convenea stelistilor sa se prefaca cum ca ar crede acele aberatii. Pierdere de timp pentru noi si trafic pentru cei de la GSp. Probabil ca cel ce se ocupa de "voturile" de la aceasta "cupa" este oltean, nimic mai mult stai linistit.

La 27.11.2009 18:28:18, alexe viorel a spus:

craiova este cea mai iubita echipa din romania

La 27.11.2009 16:44:46, simion florin cosmin a spus:

hai rapidul

La 27.11.2009 13:04:01, eugen76 a spus:

..Si inca ceva..Ca merit pentru un trofeu european castigat steaua86 merita lkaudata,dar ca meciuri ce a incremenit europa,NICI NU SE COMPARA..Steaua a eliminat;Kuusyi Lahti, Vejle BK,Honved,Vejle BK echipe din lumea a 3-a a fotbalului european..Anderlecht o echipa slaba ca valoare,si cu Barcelona cu autobaza norocoasa..la penal.poate castiga aproape toti..Craiova Maxima a eliminat; Shamrock Rovers Dublin F.C.Kaiserslautern,vicecampioa na germaniei, Bordeaux,tot locul 2 in franta cu 4 jucatori internationali in lot,si sa nu mai vorbim de Fiorentina, care pe atunci in italia era o forta 3 argentinieni fosti campioni mondiali in 78' si 2 campioni mondiali in 82.. cat despre Benfica Liabona,europa nu a vrut sa castigam cupa,vezi jucatorul golului,care era suspendat pentru meciul ala..asta e istorie si legenda!

La 27.11.2009 12:50:14, eugen76 a spus:

Oameni buni,degeaba comentat..cu Craiova Maxima s-a nascut fotbalul romanesc de prformanta in europa..felicit si Steaua86,Uta,Rapid,Dinamo pentru performantele lor,dar daca tot se numeste concursul de legenda' sa vorbim de o legenda EUROPEANA ce a bucurat sufletele tuturor romanilor..acu craiova lui mititelu nu mai inseamna nimic..ma doare sufletul, dar asta e'

La 27.11.2009 08:59:16, Lacatus a spus:

Ei lasa ca nu erati voi prea iubiti dar nici prea neiubiti nu erati ca altfel nu mai luati voi 6 campionate in vremea aceea. Erati echipa muncitoreasca favorita a partidului, vezi-ti de treaba, ca doar nu vrei sa spui ca erati vreo echipa persecutata. Dar intradevar, UTA a facut "furori" in Europa inaintea Craiovei si nu este cu nimic mai prejos decit Craiova care este atit de laudata de olteni de zici ca a inceput si sa terminat lumea la Craiova. Oricum , din punct de vedere al trofeelor (asa se face clasamentul in orice campionat din lume) , ordinea este: STEAUA , Dinamo , Rapid. Restul echipelor destul de mult in urma.

VORBA TA:

capcha

Ultimele rezultate

Finala mica

Finala

IATA SI CLASAMENTELE

Grupa A

1.

Craiova Maxima

7 pct
2.

Ripensia '33

7 pct
3.

Steaua '89

1 pct
4.

Rapid '72

1 pct

Grupa B

1.

Poli '80

9 pct
2.

UTA '70

6 pct
3.

Rapid '40

3 pct
4.

Dinamo '90

0 pct

Grupa C

1.

Steaua '86

7 pct
2.

"U" Stiinta '65

5 pct
3.

Venus '40

4 pct
4.

Dinamo '71

0 pct

Grupa D

1.

FC Arges '79

9 pct
2.

Petrolul '63

6 pct
3.

CCA '52

3 pct
4.

Dinamo '84

0 pct
paykasa - paykasa kart